Συμφωνία Χρήστη

Το MyBB προσφέρει υπηρεσίες σε εκείνα τα άτομα και οργανισμούς που συμφωνούν στους ακόλουθους Όρους & Προϋποθέσεις. Όλες αυτές οι συνθήκες είναι απαραίτητες αλλά δεν περιλαμβάνουν τα πάντα. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε ή να τερματίσουμε την υπηρεσία σε οποιονδήποτε χρήστη βασιζόμενοι στην δικιά μας κρίση.

Ο χρήστης συμφωνεί ότι η χρήση του φόρουμ γίνεται με δικιά του ευθύνη. Το φόρουμ παρέχεται «ως είναι» και δεν εκφράζονται ούτε υπονοούνται εγγυήσεις.

Η διοίκηση του MyBB δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των φόρουμ των χρηστών της.

Η διοίκηση του MyBB δεν δίνει καμία εγγύηση που να αφορά την ακρίβεια, την ορθότητα η την πληρότητα οποιασδήποτε πληροφορίας που δημοσιεύεται στα φόρουμ των χρηστών, και δεν ευθύνεται για:

  • Όποια σφάλματα ή ανακρίβειες δημιουργηθούν από την χρήση αυτών των πληροφοριών·
  • Την δυσλειτουργία οποιουδήποτε εξοπλισμού υπολογιστών που μπορεί να προκύψει κατά την χρήση των υπηρεσιών μας, καθώς και οποιαδήποτε καθυστέρηση ή διακοπή της υπηρεσίας μας·
  • Οποιαδήποτε απώλεια ή βλάβη που δημιουργήθηκε από περιεχόμενο ή υπηρεσίες που προήλθαν από τα φόρουμ των χρηστών.

Οι σκέψεις και οι γνώμες που εκφράζονται από τους χρήστες μας δεν αντιπροσωπεύουν την άποψη της διοίκησης του MyBB.

Το MyBB διατηρεί το δικαίωμα να αποτρέψει ακατάλληλη χρήση της υπηρεσίας, που περιλαμβάνει την άρνηση πρόσβασης στον διακομιστή και εξάλειψη δημοσιευμένων πληροφοριών.

Ο χρήστης είναι πλήρως υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες που προκύπτουν με το όνομα σύνδεσης και κωδικό πρόσβασής του/της στο φόρουμ του/της το οποίο είναι ιδιοκτησία του MyBB.

Ο χρήστης συμφωνεί να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του MyBB για σκοπούς ενάντια στο νομικό σύστημα της Ρωσίας και οι οποίοι παραβιάζουν την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών ή δημιουργούν βλάβη στο σύστημα. Σε περίπτωση παραβίασης αυτής της δέσμευσης, όλα τα δεδομένα χρήστη θα διαγραφούν χωρίς προειδοποίηση.

Ο χρήστης είναι πλήρως υπεύθυνος για όλες τις πληροφορίες που θα δημοσιεύσει ο ίδιος/η ίδια ‘η άλλοι χρήστες μέσα στα πλαίσια του φόρουμ του/της ή είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο με άλλους τρόπους. Το MyBB δεν ευθύνεται για τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στα φόρουμ των χρηστών από χρήστες τις υπηρεσίας ή τρίτους.

Το MyBB δεν αποδέχεται ευθύνη για όποιες διακοπές στην παροχή της υπηρεσίας. Το MyBB δεν εγγυάται ότι οι υπηρεσίες θα παρέχονται χωρίς διακοπή, ότι η υπηρεσία δεν περιέχει λάθη ή ότι όποια λάθη θα διορθωθούν.

Η υπηρεσία MyBB απαγορεύει αυστηρά:

  • Δημοσιεύσεις (καθιστώντας τες προσβάσιμες από το εξωτερικό) οποιουδήποτε περιεχομένου που σχετίζεται με (αλλά δεν περιορίζεται σε) γυμνό ανηλίκων καθώς και σε συνδέσμους προς τέτοιους πόρους.
  • Κλήσεις για παράνομες πράξει και παραβιάσεις του υπάρχοντος Ρωσικού νομικού συστήματος.
  • Βρισιές και βλασφημίες.
  • Οποιοδήποτε μίσος ή έκφραση επιθετικότητας προς άτομα, ομάδες ή οργανισμούς.

Το φόρουμ μπορεί να διαγραφεί για παραβιάσεις των απαιτήσεων περιεχομένου χωρίς προειδοποίηση.

Το MyBB έχει το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να διαγράψει ένα φόρουμ στο οποίο δεν έχουν υπάρξει καινούργιες δημοσιεύσεις τον τελευταίο χρόνο.

Το MyBB έχει την ευκαιρία να φιλοξενεί δωρεάν φόρουμ χρηστών μέσω χορηγιών από διαφημιστές. Για αυτό, διατηρούμε το δικαίωμα να τοποθετούμε διαφημιστικές πληροφορίες στο φόρουμ σας με μορφή διαφημιστικών πλαισίων και διαφημίσεων χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το περιεχόμενο του φόρουμ σας.

Το MyBB έχει το δικαίωμα να αλλάξει κάποια χαρακτηριστικά του διαφημιστικού πλαισίου του φόρουμ σας.

Το MyBB δεν φέρει ευθύνη προς τρίτους για καταστάσεις που σχετίζονται με δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων από τους χρήστες της υπηρεσίας.

Ο χρήστης σαν διαχειριστής ενός φόρουμ συμφωνεί ότι το φόρουμ του δεν θα περιλαμβάνει υλικό του οποίου τα πνευματικά δικαιώματα προστατεύονται από τρίτους.

Όλες οι υπηρεσίες του συστήματος MyBB παρέχονται στη μορφή που αναπτύχθηκαν. Ο χρήστης δεν μπορεί να απαιτεί από το MyBB να αναβαθμίσει ή να αλλάξει την παράδοση της υπηρεσίας σύμφωνα με τις προσωπικές του/της ανάγκες.

Κάθε χρήστης της υπηρεσίας δωρεάν φόρουμ MyBB, αυτόματα εγγράφεται στα νέα της υπηρεσίας με αλληλογραφία όχι παραπάνω από μια φορά την εβδομάδα.

Η παρούσα συμφωνία μπορεί να αλλαχθεί μονομερώς από το MyBB. Ο χρήστης θα ενημερωθεί άμεσα για αυτές τις αλλαγές.

Με την δημιουργία ενός δωρεάν φόρουμ MyBB αποδέχεστε εξ ολοκλήρου αυτή τη Συμφωνία. Με Φιλικούς Χαιρετισμούς, η Διοίκηση του MyBB.